Monday, September 13, 2010

RAYA KE 4

hari nie hari paling enjoy sebab aq keluar pergi dengan member aq erwan noordin ke AEON JUSCO BANDAR PERDA


pandangan dekat Jusco

aq sampai tdi kul 2.30 sementara tunggu kat JUSCO aq siap bleh jumpa artis lagi 2 artis ooo.... AZAD JASMIN


for the first time aq dengan erwan karaoke  sampai 8 lagu kat keluarga memang besh ah...ERWAN NORDIN...nanti kita jumpa lagi k...



Tengku Faris Petra Dimasyhurkan Sebagai Sultan Kelantan



DAULAT TUANKU.
Hari ini..ALHAMDULILLAH Tuanku Al-Sultan Kelantan Sultan Muhammad Faris Petra Ibni Sultan Ismail Petra dimasyhurkan sebagai Sultan Kelantan yang baru berkuat kuasa hari ini.Pengisytiharan pemasyhuran itu diumumkan oleh Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat di Balai Rong Seri Istana Balai Besar di Kota Bharu pada jam 12.30 tengah hari ini.

BS: saya bukan rakyat Kelantan semoga Allah merahmati pemerintahan Tuanku dan MB Tuan Guru Dato Nik Aziz
semoga Kelantan lebih makmur dan maju jaya...
DAULAT TUANKU!!! 

Bodoh Bangang

a
aq geram gila baca kisah pembunuhan JUTAWAN Dato Sosilawati 


nie ada kronologi kehilangan DATO SOSILAWATI



KRONOLOGI: Kes bunuh, bakar Sosilawati dan tiga individu lain
6 September 2010
Media melaporkan Datuk Sosilawati Lawiya, 47, hilang sejak 30 Ogos lalu selepas urus niaga pembelian tanah di Banting bersama peguam, Ahmad Kamil Abdul Karim, 32; pegawai bank CIMB, Noorhisham Mohammad, 38 dan pemandunya, Kamaruddin Shansuddin, 44. Sosilawati dikatakan membawa RM4 juta bersamanya.
7 September
Dua kereta BMW, masing-masing dengan nombor pendaftaran WTL 11 dan AAJ 5, milik Sosilawati dan Ahmad Kamil ditemui. Kereta Sosilawati ditemui di Apartmen Angsana, Taman Subang Mewah, Subang Jaya; manakala kereta Ahmad Kamil ditemui di hadapan Hotel Dorsett di SS12, Subang Jaya.
Keluarga Sosilawati menafikan mangsa membawa wang RM4 juta.
8 September
Polis melaporkan Sosilawati dan tiga individu lain masih dalam negara. Sosilawati mengunjungi kedai
Fazz Enterprise Kerepek House di Kampung Sungai Lang, Banting pada jam 4 petang, 30 Ogos lalu.
Noorhisham pula menghubungi isterinya untuk memaklumkan beliau tidak akan pulang tiga hari melalui telefon pada malam 30 Ogos.
9 September
Media melaporkan Sosilawati disembunyikan di lokasi rahsia oleh kumpulan tertentu kerana perselisihan perniagaan dan kewangan.
10 September
Kehilangan Sosilawati dilaporkan didalangi seorang ahli perniagaan bergelar Datuk.
Polis menahan lima suspek berhubung kehilangan empat mangsa itu.
11 September
Polis menemui lokasi empat mangsa itu dibunuh dan mayat mereka dibakar di sebuah ladang di Teluk Gadong berhampiran Tanjung Sepat, Banting. Polis menahan ahli perniagaan bergelar Datuk dan adiknya.
Polis mengesahkan Sosilawati, Ahmad Kamil, Noorhisham dan Kamaruddin dipukul sampai mati, mayat mereka dibakar di Ladang Gadong, sebelum abunya dibuang ke dalam sungai. Polis menahan seorang remaja berusia 19 tahun-Bharian

ZALIM BETUL LAH 2 EKOR NIE


nie SUSPEK UTAMA KES NIE nama dia DATO K PATHANABAN... peguam broker last jadi pembunuh dan bakar.


nie adik Dato K.Partanaban....adik beradik sama ja pembunuh dan pembakar...


Dato K.Partanaban ketika dibawa ke lokap polis





SEMOGA ROH MEREKA DITEMPATKAN BERSAMA ORANG ORANG BERIMAN....AMIN!

BS: Sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua..Dulu hang boleh ah terlepas...silap hang ah skunk sebab org yang ko bunuh tu orang yang hebat...silap besar ah hang...semoga mahkamah menjatuhkan hukuman seberat2nya kepada depa nie...memang dasar PUKIMAK ZALIM!!!

Thursday, September 9, 2010

selamat hari raya...

HARI RAYA MENJELANG KINI

ANYWAY KEPADA SEMUA YANG KENAL AQ

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR JE

BATIN KORG BUKAN ADA SALAH DENGAN AKU POWN 



GOMO FM

assalamualaikum

tgh bosan2 menunggu nie aq bleh lak terlayan radio GOMO.FM


nie link dia...
http://www.gomofm.warungchat.com/

radio ne besh ooo...kalau x besh aq x promote kt korg...dj2 dia pown besh..macam dj kubi pak dollah raja rimba dan lain2...kengkawan chat pown besh so apa lagi kawan2 jom ah...http://www.gomofm.warungchat.com/
gomo.fm gomo sampai berbuih....

Saturday, September 4, 2010

MENCULIK MIYABI MOVIE TRAILER

cerita nie macam besh ja...alamak maria ozawa nie menyebabkan nafsu gua naik nie...wakakakaka

layan2 sapa yang dah download nie aq bagi trailer dia...

layan


LAGU JIWANG

LAGU BESH SESUAI DGN MOOD AQ SKUNK!!!

DUK DIAM2 LAYAN

assalamualaikum

tgk nie dulu baru comment k
http://www.youtube.com/watch?v=YKN5jW8WJ9Y&feature=player_embedded

nie penerangannya


Scene 1 - Budak Lelaki Melayu sedang menilik-nilik sebuah buku bergambar di malam yang gelap dalam sebuah pondok buruk beratapkan rumbia dengan bertemankan sebiji mentol. Terdapat sebuah sangkar burung yang tergantung di sebelah kanan tingkap yang terbuka. 

1.Budak Lelaki Melayu - Orang Melayu

2.Buku - Bible

3.Pondok Buruk Beratap Rumbia - Kemiskinan

4.Malam Yang Gelap - Islam yang mundur

5.Mentol Lampu - Pencerahan (Illumination) - Lucifer@Iblis

6.Sangkar Burung - Simbol manusia yang terkurung dan terkongkong dengan ajaran ISLAM7.Tingkap Terbuka - Jalan keluar dari kemiskinan dan kemunduran 

Scene 2 - Close up sehelai mukasurat yang mempunyai gambar sebuah beca bewarna merah dengan berlatarbelakangkan sebuah pokok Krismas dan North Star (Bintang Utara), menutup sehelai mukasurat lain bertulisan JAWI yang diterbalikkan (inverted). 

1.Mukasurat Bergambar - Bible (Christianity)

2.Mukasurat Jawi terbalik - Al-Quran yang dihinakan

3.Beca Merah - Samaran untuk kenderaan Santa Claus

4.North Star - Bintang Kelahiran Horus (Dajjal)Pokok Krismas - Simbol Paganism 

Scene 3 - Keluarnya bintang-bintang kecil beraura yang membawa cahaya dari gambar beca. Budak Melayu delighted (kagum dan gembira). Bintang-bintang berterbangan keluar dari tingkap rumah buruk lalu membentuk sebuah beca merah berlampu lip-lap dengan seorang lelaki separuh abad yang memakai songkok (bukan ketayap) putih dan berambut putih. Lelaki separuh abad mempelawa budak Melayu untuk bersama-sama menaiki beca merah dan seterusnya meninggalkan pondok buruk. 

1.Bintang-bintang kecil beraura - Keajaiban, kekayaan, kemahsyuran, kemodenan etc.

2.Lelaki Rambut Putih Dan Bersongkok Putih - POPE - Ketua Agama Kristian

3.Pelawaan Menaiki Beca - Pelawaan Masuk Kristian Scene

4 - Budak Lelaki Melayu dengan seorang Budak Perempuan Melayu masuk ke dalam beca dan terus duduk bersandar. (Scene ini memaparkan kejayaan memurtadkan (merosakkan) Bangsa Melayu) 

1.Budak Lelaki Dan Budak Perempuan Melayu - Bangsa Melayu.

Scene 5 - Beca terbang ke Pulau Pinang, Teluk Intan, dan Kuala Lumpur. Tempat-tempat ini bercahaya dan bersinar (illuminated) dengan kehadiran beca merah.

1.Pulau Pinang - Tempat Illuminati mula bertapak (Francis Light)2.Teluk Intan, Hilir P...erak (Anson) - Ada Illuminati Lodge kat sini. Rotary club pun bersepah.3.Kuala Lumpur - Malaysian Illuminati punya capital.

Scene 6 - Tiba-tiba ada satu pasangan tambahan budak lelaki/perempuan melayu dalam beca.

1.Pasangan Melayu Extra - Murtad dan kerosakan makin berkembang dan mendapat sambutan

Scene 7 - Beca berhenti depan unit kondo. Satu pasangan budak Melayu lagi diorang pickup. Budak Melayu Kampung gembira sampai bercahaya-cahaya mukanya.

1. Kondo - Bandar/Middle Class. Budak kampung dah diterima oleh orang bandar. Masuk Kristian adalah cool, urban, modern dsbnya.

Scene 8 - Seorang budak perempuan memeluk seorang budak perempuan lain dari belakang. Kepala seorang budak lelaki hanya tersengih di tepi pasangan tersebut.

1.Pasangan Budak Perempuan Berpelukan - Lesbianism/Feminism2.Kepala Budak Lelaki Tersengih - Lelaki yang tak dipedulikan dan diperbodohkan.

Scene 9 - Beca terbang merentasi sebuah pulau.

1.Pulau - Singapore lah.

Scene 10 - Beca terbang merentasi awan dan menuju ke sebuah kawasan pergunungan. Kelihatan sebuah masjid di sebelah kiri, budak-budak Melayu tak mempedulikan kewujudan masjid malah lebih tertarik dengan pemandangan di bawah beca terbang.

1.Kawasan Pergunungan (Bukit-bukau) - tempat tinggal Jin2.Masjid Kecil - Agama Islam yang lemah

Scene 11 - Budak-budak Melayu sudah mendarat dan terus berlari sambil menunjuk-nunjuk ke arah Masjid yang terletak jauh disebalik jurang yang dalam sambil ketawa berdekah-dekah. Terdapat dua tangan misteri yang juga sedang menunjuk-nunjuk ke aras masjid. Sebuah bangunan misteri berada di antara masjid dan budak-budak Melayu.

1.Bangunan Misteri - Sebagai cover up (Yang sebenarnya ditunjuk-tunjuk adalah Masjid)

2.Perbuatan Menunjuk Menggunakan Jari Telunjuk - Perlakuan Biadab

tahniah tv3 sebab berjaya sesatkan org malaysia dgn iklan macam nie...terang2 korg bawah pengaruh iluminati...1 malaysia kah iklan begini...diharap tv3 minta maaf pada seluruh umat ISLAM seluruh MALAYSIA....

Friday, September 3, 2010

Paderi gay: K'jaan digesa nyatakan pendirian

Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan (DPPWP) mahu kerajaan menyatakan pendirian dan tindakan yang sewajarnya terhadap paderi gay (hubungan sejenis), Ou Yang Wen Feng yang cuba menyebarkan doktrin orentasi seks sejenis di negara ini.
Pemangku ketuanya, Herman Samsudeen berkata, DPPWP tidak melihat masalah itu di pihak Kristian sahaja, tetapi menganggapnya sebagai ancaman kepada masyarakat Malaysia keseluruhannya. 

"Perkara ini seharusnya dipandang jijik oleh masyarakat dan telah terbukti kesannya apabila ramai golongan yang mengamalkan seks songsang ini dijangkiti HIV dan Aids, yang juga ancaman kepada sistem kesihatan masyarakat," katanya dalam satu kenyataan.

Menurut Herman lagi, hubungan sejenis juga merosakan keturunan manusia. 

"Adalah satu perkara yang mustahil seorang lelaki yang berkahwin dengan seorang lelaki untuk mengandung atau seorang wanita yang berkahwin dengan wanita memperolehi zuriat. 

"Kemunculan golongan gay dan lesbian dinegara ini adalah ancaman besar kepada pertumbuhan populasi dalam negara ini," tambah Herman.

Oleh itu, katanya, DPPWP mahu kerajaan mengambil tindakan berdasarkan prinsip perlembagaan dan undang-undang di negara ini yang melarang hubungan sejenis dan juga perkahwinan sejenis. 

"Adalah menjadi prinsip keadilan di Malaysia untuk mendakwa mereka secara adil, dan kewajipan bagi kerajaan untuk menyiasat Ou Yang yang terang-terangan mengakui orentasi seksnya yang songsang itu," tambahnya.

aduh x habis2....seronok ka jadi gay nie....hang gay leh plak jadi paderi...wah dah makin sesat dunia nie....

kerajaan mmg kena bertindak...kalau x abislah semua rakyat malaysia jadi gay belaka...1 malaysia jadilah 1 gay...

FUCK U GAY LESBIAN....LEPAS NIE JANGAN DUNIA JADI MACAM KAUM NABI LUTH YANG DITEBALIKKAN SEBAB CINTA SEJENIS NIE...NAUZUBILLAH...

aiyo

hai lama x update blog
entah selepas insiden 31 august 2...mmg hilang mood teruih aq 2-3 hari

mmmm..member2 rapat aq ja tau apa jadi kat aq malam 30 august 2....sabarlah whai HAZIM...


now,Aq dah balik ke TAMAN SEMPADAN PARIT BUNTAR yang INDAH pERMAI...leh ON9 kt rumah sambil menghabiskan POSA DAN RAYA dekat Rumah FAMILI yeah dah cuti!



selamat balik kg pada sapa yang dah balik...dan pada yang x balik lagi...drive carefully ya...

jangan jadi macam nie sudah


pandu cermat jiwa selamat...

Friday, August 27, 2010

黃明志--吶!!! Namewee FUCK Racism Malaysia NAH!!! Sucks Banana!



adoi adoi hina lagi dari namewee...asal mamat nie...tapi apa dia cakap betul...

aq masih mencari apa dikatakan oleh pengetua 2 tapi bagi aq tolong jangan jadikan ini isu lagi

aq meluat naik menyampah dgn perkataan "ketuanan melayu" tapi islam terbiar..eh korg penting kan bangsa kan..apa cerita plak MALAYSIA dibaling taik di INDONESIA...asal semua diam...TOLONG LAH wahai PIHAK2 BERKENAAN...kita bukan duk MALAYSIA nie 1 bangsa ja...ada Cina India dan kaum2 lain...

kalau isu nie untuk survival Politik 1 pihak...jangan harap undi kaum lain pi kat pihak 2...korg racist sangat kan..lepas nie jadi pembangkang lah korg...sampai mampos

haiyo

hari ini aq bercuti sebab NUZUL Al Quran....aiyo bosan gila siot...aq duk rumah di kala member2 aq meniaga kat Bazar Ramadhan....
nak wat guano...sebab manusia nie

Ahmad Hisyam Mustapha dan kuncu2 nya yang kantoikan aq masa aq jual nasik lemak...aq rasa sekarang...aq dah jual dah...argh lupakan lah...

lepas mandi aq nak gi bazar ramadhan lepak kat sana sekejap...tapi sebelum 2 nak gi amik baju kt dobi...lepas 2 aq nak pi bazar lah...eh jangan Lupa PEP 1786 aq 2 kena isi gak...mmm susah hdup mcm nie...

Thursday, August 26, 2010

Pengakuan Bekas Paderi Kristian

Nama saya Salleh Bin Omar, nama Kristian Joseph.

Saya dilahirkan di Kedah pada 5/5/1940, bapa saya seorang India Muslim dan
mak saya orang Banting, Selangor. Bapa saya telah pulang ke India dan emak
saya berada di Kedah,Pondok Kg Pisang. Pada 1970 saya telah pergi ke Johor
Bahru untuk mencari kerja bersama-sama kawan-kawantetapi gagal. Saya
terpaksa tidur di stesen keretapi. Saya telah bertemu dengan seorang paderi
bernama Father Chong. Kami diberi layanan istimewa,tempat tinggal,
makan dan minum
dan tinggal selama 2 tahun. Kami diajar sembahyang dalam bahasa Inggeris.
Pada satu hari iaitu dalam tahun 1974, saya telah bertemu dengan seorang
paderi besar di Malaysia, dari KualaLumpur bernama Kamaruddin Hj Ahmad.
Beliau telah membawa saya tinggal diseksyen 14, Jalan Gasing, Petaling Jaya.
Kami belajar selok belok agama Kristian di Gereja Jalan Gasing dan dibina
khas! untuk orang Melayu beragama Islam (ada hingga sekarang).Setelah satu
tahun saya tinggal disana, saya telah dihantar ke Indonesia selama 6 bulan,
belajar cara-cara untuk sembahyang orang mati, talkinkan orang dan
macam-macam lagi dalamBahasa Malaysia .


Saya belajar sekali dengan Ibu Tien Suharto yang menjadi pemimpin agong
Wanita Kristian seluruh Asia dan Bendahari Agong wanita Kristian seluruh
Indonesia . Saya pulang ke Malaysia, kemudian dilantik sebagai pendakwah
dari Perlis hingga ke Johor Bahru. Oleh kerana saya aktif di gereja, saya
dihantar pula ke Filipina selama 1 bulan, belajar selok belok Kristian dalam
bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia kerana terdapat orang Malaysia
,Singapura dan orang Filipina.

Kemudian saya balik ke Malaysia sebagai pendakwah dibayar RM60.00 sehari,
kenderaan percuma, seramai 6 orang. Selepas itu dihantar ke Singapura selama
1 bulan di Port Carzy bersama En Aziz orang Telok Intan. Beliau adalah
Setiausha Agong Persatuan Melayu Kristian Singapura. Beliau juga adalah
bekas Tentera Udara Di Raja dan berhenti memegang jawatan setiausha agong
Kristian Singapore . Apabila dilantik ke gereja saya masih lagi ketua dakwah
bersama 6 orang kawan.

Saya dihantar ke Baptish Church di Ipoh, dibekalkan duit RM1,400.00, bersama
2 orang kawan dan sebuah kereta untuk mengkristiankan pelajar-pelajar dan
pemuda-pemuda Negeri Perak.... Pada bulan Januari saya berasa tak tenteram
dan telah bertemu dengan Tuan Ibrahim, Kadi daerah Ipoh dan membawa saya
bertemu MuftiNegeri Perak dan En Azlan, Pengarah Jabatan Agama dan saya
terus bertaubat.

Jumlah Kristian seramai 3,000 orang telah dikristiankan, terutama penduduk
Negeri Perak dan Johor Bahru, Manjoi dan Rapat Setia (Perak). Cara hendak
mengenali mereka Lelaki - Berseluar hitam, berbaju putih, bertali leher
hitam, bawa beg James Bond (elaun satu hari RM60.00 ). Perempuan - Berbaju
putih skirt hitam dan reben hitam. Di Kuala Lumpur - Daya Bumi, Kota Raya
dan Sg Wang Plaza.

Cara-cara berdakwah:
Mereka akan menemubual, tanya asal terutama pencari kerja. Pendakwah akan
belanja makan apa saja, mempelawa tempat tinggal(asrama 120 katil, makan
disediakan) didakwah dengan kaset, cara perlahan-lahan diajak sembahyang
dengan diberi satu cross selepas dibawa sembahyang akan diberi sejenis air
hitam (holy water). Setelah diberi minum 1 minggu lidah menjadi hitam,
tidak boleh mengucap dan mendengar azan macam menutup telinga hal dakwah
Islam tidak mahu. Air itu khusus untuk orang Islam sahaja. Kewangan gereja
RM12.6 juta, sumber dari Sabah, Sarawak ,Filipina dan Singapura.

Motorola adalah penyokong dakwah Kristian ini (terletak di Petaling jaya,
Pulau Pinang dan Senawang). Senawang terlibat seramai 200 orang, ketua di
Senawang, Haji Hanapi Saat dan Hj Ismail orang Sungai Petani Kedah. Haji
Hanapi bekas guru - akibat desakan hidup terpengaruh dengan Kristian. Sekolah
yang paling teruk dilanda Kristian ialah Victoria Institution. Pengetuanya
En Ismail Rahim. 20 orang telah Kristian-susah untuk diberi nasihat kerana
kebanyakannya anak menteri dan datuk-datuk.

Di Ipoh
Sekolah Tengku Abd Rahman (STAR)- 2 orang Sekolah teknik seorang pelajar
perempuan (bersalib) telah bertaubat, bila saya tanya, katanya
untukmain-main saja, akhirnya dia bertaubat. Banting Kamariah bt Sidek -
lepasan sekolah ditarik oleh seorang guru Cina (pendakwah Cina dibayar
RM165.00 sehari) En Salleh Omar yang menawarkan cek sebanyak RM10 juta
kepada Yusof Noor untuk mengadakan persidangan Kristian sedunia (sebagaimana
tersebar di akhbar)1982.

Salasiah bt Sidek- Sekolah Tengku Khursiah, Seremban balik ke Nibong Tebal,
accident motor, didalam tudungnya ada salib. Punca terjebak dalam Kristian:

1. Desakan hidup
2.. Kurang agama

Beliau telah dapat menarik semula 300-400 orang kepada Kristian.Beliau
sekarang bekerja dengan Badan Kebajikan Islam Perak. Beliau mendedahkan juga
matlamat 1990 untuk menawan satu Malaysia/Brunei kepada Kristian. Padri
Besar di Malaysia ialah Kamaruddin Hj Ahmad. Pairin Ketingan adalah
penaungnya dan saya sebagai timbalan padri itu. Beliau telah dihantar ke
Melaka (masjid paling banyak). Beliau pergi setiap masjid bertanya imam dan
bilal untuk membuat kajian mengapa umat Islam malas ke masjid. Selepas
mesyuarat
3 hari saya hantar 6 orang pendakwah, tidak sampai sebulan 400 orang telah
masuk Kristian di Melaka.


Target Kristian: Pemuda yang tidak faham agama, ada yang tidak tahu Fatihah
dan dengan rock-pameran di kapal-kapal. Cara untuk masuk Kristian, mereka
perlu gambar 2 keping dan duit setem $7.00 pergi ke mahkamah di Selangor,
Kedah, Kuala Lumpur angkat sumpah. Nama dalam kad pengenalan tidak ditukar
(sukar nak dikesan)

Beliau beri penerangan kepada
1. Polis Bukit Aman,
2. Pusat Islam (untukmenyedarkan umat Islam)

Bila dibaca kitab tidak akan terpengaruh dengan Kristian ini. Seorang bekas
padri Abd Rahman Yaakob (Pengarah Anti Dadah,Batu Gajah) pernah menjadi
padri selama 23 tahun. En Abd Rahman adalah berdakwah didalam bahasa
Inggeris. Beliau sebagai padri dikenakan 4 syarat

1. Tidak boleh hisap rokok
2. Tidak boleh minum arak
3. Tidak boleh makan benda-benda berdarah
4. Tidak boleh kahwin.

Holy water dibawa dari Indonesia (Ketua padriIndonesia) bapak Bruto yang
menyediakan air ini.. Percetakan buku-buku Kristian di Cheras telah disiasat
dan mereka ada lesen. Ketua padri Kamaruddin Hj Ahmad. Dalam pada berdakwah
Kristian sebanyak 3 negeri tak boleh dimasuk Kristian iaitu,Kelantan, Kedah
dan Terengganu, mereka pernah dipukul hingga patah tangan.

*PENGUMUMAN - HARAP DISAMPAIKAN! KPD ORANG ISLAM KITA
'Sebarkanlah walausatu ayat pun'

(Sabda Rasulullah SAW) 'Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan
mengampuni bagimu** dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan
Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telahmendapat kemenangan yang besar.'


(Surah Al-Ahzab:71) demi kebaikan kita bersama
untuksuami,isteri,anak-anak,kaum keluarga,saudara- mara,
sahabat-handai dan
generasi akan datang yang kita sayangi. 'Agungkanlah dan laungkanlah 'Allah
hu Akbar'......maha suci Allah.

Apa makna "BYE"

tdi aq dok search kat facebook...aq ternampak 1 notes...

Kenapa aku baru tau maksud perkataan "BYE"... SubhanAllah!!!

Perkataan "BYE" merupakan jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org Islam yang lain. Wassalam di Universiti Putra Malaysia. Itulah satu-satunya Universiti yang ada gereja. Gereja ini antara yang aktif untuk memurtadkan orang Islam. kalau ada saudara kita terminum 'Holy Water'. Sebenarnya air ini dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi termasuk Pope John Paul yang jemput Perdana Menteri kita dulu! . Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x, dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan sebahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan.insyaAllah. tolong fowardkan ... demi islam... demi agama yang tercinta...insyaallah... forwardkan mesej ini.."

terkejut gak...sebab nie 1st time aq dgr benda nie...anyway sebelum buka posa nie aq bagi korg faham skit apa maksud bye 2..supaya korg jangan salah sebut lak...lepas nie bagi salam je lah..itu lebih afdhal

baru abis test

ADUH 1 MINGGU NIE minggu memenngkan aq

sebab aq baru abis 2 test SOFTWARE CONSTRUCT DGN MULTIMEDIA.mmg penat gile sial...

adeh time2 macam nie rindu lak dgn "her" tak rindu lain cerita ah...nie rindu gila kot...adakah aq dah kena panahan cinta dgn minah nie...

mmmm...enTAH LAH...cuti sampai hari Isnin nie...start hari nie...ish merdeka kejap ah...hahahahaha

nie poster aq wat tdi...x cantik mana pown...

Thursday, August 12, 2010

x gi kelas lagi!!!

sebab mementingkan kerja nak angkat barang tdi

aq x gi kelas SOFTWARE CONSTRUCT tdi

wahai miss amanina aq x sengaja tdi...sebab menunggu benda lain kelas x gi....

argh xpelah nanti leh cover kan....anyway nanti aq update lagi sebab aq kena kerja sebagai penjual nasik lemak dekat HOSTEL KOLEJ PROFESSIONAL MARA SERI ISKANDAR...

i am back

lama x wat blog nie

dulu rajin gak wat blog

bz sikit keja....mmmm...

dah 2 hari posa,aq posa penuh ek...(x tau lah posa aq diterima ke x)

tapi aq jadi heran lah asal kedai mamak semua tutup...mm xpelah

kelaparan menungggu waktu berbuka...

jap nak tunggu nak makan apa aq merayau bazar ramadan hari nie...